Mesaj Președinte SI Spiru Haret Dolj

Stimați colegi!
Încep prin a mulțumi tuturor celor care ați fost astăzi în piață, ați fost minunați. Un examen pe care zic că l-am trecut cu toții! Le mulțumesc și celor care și-au dorit să participe, dar din motive obiective nu au putut fi lângă noi. Astăzi am reprezentat interesele tuturor colegilor noștri. Astăzi ne-am apărat drepturile obținute și am luptat pentru înfăptuirea altora. Drepturile se obțin foarte greu și se pierd foarte repede. Să nu credeți că nu se poate și mai rău. Am negociat cât am putut de bine, ne-am păstrat drepturile de căpătâi, dar când nu se mai poate consider că trebuie și astfel de acțiuni. Doar prin implicare putem să mergem înainte.
Din feedback-ul primit punctul de vârf a fost spre 500 de manifestanți. Un record pentru învățământul doljean.
A însemnat foarte mult mobilizarea și dorința de a contribui fiecare la această acțiune. La o așa desfășurare, mi-aș fi dorit mai multă culoare și sonorizare, dar bugetul este cum este. Am făcut cât am putut în condițiile date! Noi, acolo, cu toții am suplinit nevoile astea! A fost un moment deosebit pentru noi și veți avea cu siguranță amintiri frumoase și ce povesti! Am văzut pozele dvstră. Nimic nu a fost în zadar!
Memoriul înregistrat la Instituția Prefecturii Dolj și acțiunea noastră de astăzi vor ajunge pe masa guvernului. Dl Prefect, Dan Diaconu, ne-a ascultat, iar punctul de vedere al domniei sale a fost favorabil revendicărilor noastre.
Delegația a fost constituită din 5 colegi, un secretar șef, in contabil șef, un prof.debutant, un personal nefidactic și președintele SI ,,Spiru Haret” Dolj.
Acțiunea noastră a avut ecou și a fost relatată în mass media, căreia îi mulțumesc!
Locală: Gazeta de Sud, Cuvântul Libertății, Cronica Olteniei, Radio Oltenia, TVR Craiova, Tele Universitatea, Oltenia 3 Tv,
Națională: g4media, edupedu, agerpres, DIGI 24, România Tv, Antena 1, Realitatea Tv
Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva.
Transmiteți colegilor că munca sindicală se face zi de zi, iar formele de protest continuă!
Vă asigur de toată implicarea și priceperea, de tot respectul meu!
#unitisuntemputernici

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *